fbpx

Klassieke veranda

Klassieke veranda

Onze klassieke woonveranda’s ademen de nostalgie en sfeer uit van de oranjerie van weleer. Kies je voor een klassieke of landelijke veranda? Dan kies je voor een stevige constructie, smal ogende raamprofielen, grote glaspartijen, een sfeervolle lichtkoepel en functionele afwerking. Niets is standaard, alles is maatwerk. Daarom is alles ook mogelijk.

Onderaan deze pagina zie je voorbeelden hoe een klassieke woonveranda eruit kan komen te zien. Maar ook bij onze opgeleverde projecten vind je veel voorbeelden hoe deze gerealiseerd kunnen worden.

Ben je er niet helemaal uit welke stijl nu het beste bij jou en je woning past? Onze architect en interieur vormgever staan je graag bij!

orangerie klassieke veranda moorslede vooraanzicht

Leefveranda modern met lichtstraat

Woonveranda in klassieke stijl

Een leefveranda of woonveranda is een uitbreiding van je woning. Deze kan diverse functies hebben. Denk aan een uitbreiding van de woonkamer, keuken, tv kamer of een sportkamer of kantoor. Waar een veranda volledig uit glas bestaat is een woonveranda dit niet. Deze heeft een plat dak, een lichtstraat en is volledig geïsoleerd. Een echte aanwinst en meerwaarde voor je woning. Een woonveranda kun je in verschillende stijlen laten opmaken. Deze stijlen zijn klassiek, minimalistisch, modern, futuristisch of romantisch. Allemaal hebben ze hun eigen stijl en afwerking. Welke hebt beste bij je woning past hangt uiteraard af van smaak. Maar denk ook aan de stijl van de woning en de huizen in de omgeving. Echte meerwaarde creëer je door een woonveranda toe te voegen aan je woning op een manier dat deze er positief uitspringt en toch één geheel is.

Ook weten of een klassieke veranda bij jou past?

Wij geven je graag vrijblijvend informatie

Hoe ziet een klassieke veranda er uit?

Hier zie je verschillende voorbeelden hoe een klassieke veranda er uit komt te zien.

Bezoek alleen op afspraak

Helaas zijn wij genoodzaakt ivm met covid-19 maatregelen om alleen nog maar te werken op afspraak. Deze kunt u gemakkelijk maken in onze online agenda.

Plan een afspraak

Na ontvangst van het afspraak verzoek sturen we je een e-mail, alleen hiermee is de afspraak bevestigd.

Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. 

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland