Ook weten of een klassieke veranda bij jou past?

Wij geven je graag vrijblijvend informatie

Klassieke veranda

Onze klassieke woonveranda’s ademen de nostalgie en sfeer uit van de oranjerie van weleer. Kies je voor een klassieke of landelijke veranda? Dan kies je voor een stevige constructie, smal ogende raamprofielen, grote glaspartijen, een sfeervolle lichtkoepel en functionele afwerking. Niets is standaard, alles is maatwerk. Daarom is alles ook mogelijk.

Onderaan deze pagina zie je voorbeelden hoe een klassieke woonveranda eruit kan komen te zien. Maar ook bij onze opgeleverde projecten vind je veel voorbeelden hoe deze gerealiseerd kunnen worden.

Ben je er niet helemaal uit welke stijl nu het beste bij jou en je woning past? Onze architect en interieur vormgever staan je graag bij!

Leefveranda in klassieke stijl

Een leefveranda of woonveranda is een uitbreiding van je woning. Deze kan diverse functies hebben. Denk aan een uitbreiding van de woonkamer, keuken, tv kamer of een sportkamer of kantoor. Waar een veranda volledig uit glas bestaat is een woonveranda dit niet. Deze heeft een plat dak, een lichtstraat en is volledig geïsoleerd. Een echte aanwinst en meerwaarde voor je woning. Een woonveranda kun je in verschillende stijlen laten opmaken. Deze stijlen zijn klassiek, minimalistisch, modern, futuristisch of romantisch. Allemaal hebben ze hun eigen stijl en afwerking. Welke hebt beste bij je woning past hangt uiteraard af van smaak. Maar denk ook aan de stijl van de woning en de huizen in de omgeving. Echte meerwaarde creëer je door een woonveranda toe te voegen aan je woning op een manier dat deze er positief uitspringt en toch één geheel is.

 

Wil je voorbeelden zien hoe een moderne leefveranda er uitziet dan nodigen we graag uit om eens langs te komen in onze showroom in Waregem. Hier hebben we echte veranda’s opgebouwd zodat je echt een goed idee krijgt van de mogelijkheden. Mocht dit uitkomen dan komen we ook graag bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over onze veranda's?

Scroll naar boven

OFFERTE AANVRAAG

We zijn met vakantie van 19 juli tot 11 augustus 2024! Wij zullen je aanvragen zo snel mogelijk na onze terugkeer beantwoorden.

Hopelijk tot binnenkort!