fbpx

Over Verandaland

Over verandaland

Alles begint met jouw verhaal, jouw wens. Daarom beschikken we over een geweldig luisterend oor. We houden van familiaal contact en wederzijds respect. Zo lig je ons nauw aan het hart en zullen we je binnen 10 jaar nog steeds met je voornaam weten aan te spreken. Kom je bij ons op bezoek? Dan kom je voor een deel thuis.

Wij kunnen het hele traject van A tot Z voor je uit handen nemen. Ook denken we graag met je mee over de mogelijkheden en hoe we jouw woonplezier kunnen vergroten. Door een jarenlange know-how in combinatie met een 100% Belgische productie staan en waarborgen we kwaliteit.

Kantoor verandaland

Goede Service

Wij willen je goed gevoel bezorgen en dat kan alleen maar tijdens het project maar ook daarna. Aan ons denk je met plezier terug als je van je nieuwe veranda geniet

Van A tot Z

In tegenstelling tot veel anderen kunnen wij het gehele traject van een aanbouw uit handen nemen. Beginnende bij het eerste idee totaan de afwerking.

Prijs kwaliteit

Wij bieden ijzersterke kwaliteit. Toch zijn wij altijd alert hoe we ook de beste prijs kunnen aanbieden. Op die manier krijg jij de beste prijs kwaliteit verhouding

Eigen atelier

In ons eigen atelier in Waregem doen we alle voorbereidingen voor jouw veranda. Op die manier kunnen wij kwaliteit waarborgen

Echte showroom

Geen showroom in een gebouw maar echte veranda's nagebouwd op ons terrein. Alleen dan kan je de sfeer pas echt voelen.

Elke dag geopend

Wij zijn elke dag bereikbaar en onze showroom is elke dag geopend. Uiteraard komen we ook bij jou thuis.

Wie zijn wij nu echt?

Wist je dat Verandaland het eerste bedrijf was dat omtrent veranda’s een nieuw concept bedacht? We maakten onze primeur kenbaar op Batibouw in 2004. Dankzij ons plat dak gecombineerd met lichtkoepels of een lichtstraat maakten we van elke veranda een leefveranda! Een schitterende woonuitbreiding om eindeloos in te genieten.

Bij het kiezen van jouw verandaspecialist is het belangrijk dat je een goed gevoel hebt. Dat gevoel willen wij je graag geven. Daarvoor moet je natuurlijk wel weten wie wij zijn! Kijk dit leuke filmpje om alvast kennis te maken en kom vooral langs bij ons in Waregem zodat we persoonlijke kennis kunnen maken.

0 opgeleverde projecten

0 Enthousiaste werknemers

0 Jaar ervaring

Wij willen je graag ontmoeten

Verandaland is op weg naar drie decennia aan ervaring, kennis en expertise. Al onze medewerkers zijn bekwame vaklui, gepassioneerd en getalenteerd. Van ontwerp, tot opmeting, plaatsing, afwerking en opvolging, niets laten we aan het toeval over. Allen zijn ze benieuwd naar jouw verhaal, jouw droom! Allen werken ze er met de glimlach aan mee.

Kom je koffie drinken?
Vincent Leus

Als zaakvoerder heb ik nog steeds
nauw contact met de klanten, en blijf ik ook zelf
de baan op gaan om projecten bij klanten te bespreken.
Ik werk vooral in de regio rond Gent en volledig Wallonië.
Ik kom met plezier bij je langs om kennis te maken en de opties van jouw woning te bekijken en bespreken!

Emilie Simoens

Ik ga als vertegenwoordiger vooral langs bij de klanten
uit de regio van Deinze , Oudenaarde tot de kust .
Je kan mij ook heel vaak in Waregem zelf terugvinden ;
kom je namelijk naar de showroom, dan kom je in mijn habitat terecht. Hier laat ik je graag alle mogelijkheden zien. Ik kijk er al naar uit je te ontmoeten!

Philippe De Gezelle

Ik vertegenwoordig Verandaland en onze mooie leefveranda's vooral in de regio's
Dendermonde, tot Antwerpen en Brussel. In het weekend kan je mij vaak ontmoeten
in onze showroom , alle andere dagen maak ik met alle plezier tijd om je tijdens een
plaatsbezoek van alle info te voorzien. Tot binnenkort !

0/5 (0 Reviews)