Veelgestelde vragen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende stijlen, te weten: modernklassiekromantisch en minimalistisch. Welke stijl je kiest hangt helemaal af van je smaak maar uiteraard adviseren wij hier graag in.

Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris in erat justo.

Zoals je misschien kunt begrijpen varieren de kosten van een veranda in elke situatie. Deze is afhankelijk van stijl, oppervlakte, afwerking en regio. Meer hierover lees je hier. Wil je eens praten over jouw idee voor je huis met ons? Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en je een passende offerte te kunnen brengen 

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende stijlen, te weten: modernklassiekromantisch en minimalistisch. Welke stijl je kiest hangt helemaal af van je smaak maar uiteraard adviseren wij hier graag in

Al 25 jaar zijn we bekend in Waregem en omgeving. Zeker geen beginner dus. Je weet wat je aan ons hebt en hebt een vast bedrijf en contactpersoon waar je je toe kunt wenden voor advies. We zijn elke dag geopend dus kom eens langs om kennis te maken!

Jazeker, van het aanvragen van de vergunning tot aan de raambekleding kan Verandaland voor je oppakken. Tijdens een adviesgesprek nemen we graag de mogelijkheden met je door. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende stijlen, te weten: modernklassiekromantisch en minimalistisch. De werkwijze is echter niet veel anders. We kunnen het traject van het begin tot het eind uit handen nemen. Hoe we dat doen lees je hier 

Nog niet alle vragen beantwoord?

Scroll naar boven
Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Bezoek ons van 7 t.e.m. 15 oktober op Bis in Flanders Expo in Gent en ga met hopen inspiratie, informatie en offertes naar huis.

Mail ons voor tickets. Tot daar!