fbpx

Minimalistische veranda

Minimalistische veranda

De minimalistische stijl is de meest strakke variant van onze 5 leverbare stijlen. Qua look en feel zal deze je het meest doen denken aan de moderne veranda. Moderne woonveranda’s kenmerken zich door schitterende glaspartijen, brede raamprofielen en ingewerkte afvoeren.  Het grote verschil is echter dat de profielen zoveel mogelijk geminimaliseerd worden. Dit wordt gerealiseerd door een glas op glas constructie of door verzonden profielbewerking. De strake ‘etalagelook’ geeft de minimalistische veranda nog net iets strakkere uitstraling dan de moderne veranda.

Wij adviseren je graag over deze nieuwe stijl woonveranda en of deze de beste keuze is voor jouw woning en waar je aan moet denken bij een veranda aanbouwen.

minimalistische veranda in waregem

minimalistische veranda in waregem

Minimalistische veranda in Waregem

In Waregem waar verandaland gevestigd is hebben wij een showroom waar je al onze stijlen kunt bewonderen. Omdat wij willen dat je het échte veranda gevoel ervaart is onze showroom dan ook volledig buiten als een echt veranda. Als enige in België creëren we op deze manier een ‘real life experience’. Uiteraard is ook hier onze minimalistische veranda te bewonderen.

Ben je er niet helemaal uit welke stijl nu het beste bij jou en je woning past? Onze architect en interieur vormgever staan je graag bij!

Ook weten of een minimalistische veranda bij jou past?

Wij geven je graag vrijblijvend informatie

Leefveranda in minimalistische stijl

Heb je een nieuwbouw woning of een woning in minimalistische stijl dan is een minimalistische veranda aanbouwen een aanwinst voor je woning. Een leefveranda of woonveranda is een uitbreiding van elke gewenste kamer. Je kunt kiezen om je woonkamer, keuken of tv kamer uit te breiden. Ook kun je met een woonveranda kiezen om deze als seperate kamer in te richten, denk bijvoorbeeld aan een kantoor of speelkamer. Een woonveranda heeft een platdak, is volledig geïsoleerd en is een uitbreiding van de woning met een eigen constructie. Dit in tegenstelling tot een klassieke veranda die volledig uit glas bestaat. De minimalistische stijl is 1 van de 5 stijlen waarin wij gespecialiseerd zijn. De andere drie stijlen die beschikbaar zijn zijn klassiek, modern of romantisch. Allemaal hebben ze hun eigen look en afwerking. Welke hebt beste bij je woning past hangt uiteraard af van smaak maar ook hoe deze integreert en past bij de rest van de woning.

Veranda aanbouwen?

Lastig om te bepalen welke het beste bij jou woning past? Je kunt via onze configurator zelf je gewenste stijl toe te passen. Maar wij staan ook elke dag voor je klaar om je vrijblijven te adviseren.

Hoe ziet een minimalistische veranda er uit?

Hier zie je verschillende beelden hoe een minimalistische veranda er uit komt te zien.

Bezoek alleen op afspraak

Helaas zijn wij genoodzaakt ivm met covid-19 maatregelen om alleen nog maar te werken op afspraak. Deze kunt u gemakkelijk maken in onze online agenda.

Plan een afspraak

Na ontvangst van het afspraak verzoek sturen we je een e-mail, alleen hiermee is de afspraak bevestigd.

Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. 

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland