Aero lamellendaken

100% personaliseerbaar

Je hebt een bestaande leefveranda en wenst een pergola in dezelfde stijl, maar je wilt kunnen spelen met lichtinval?Je wenst een lamellendak , maar met een klassieke sierlijst? Je wenst een lamellendak, maar wenst graag een grotere oversteek rond om rond?

Wij integreren de Aero in ons platdak en vervullen daarmee elke mogelijke wens. Een afmeting naar keuze? Een afwerking naar keuze? Een positionering naar keuze? Een persoonlijke stijl toevoegen? Alles kan – vraag naar onze mogelijkheden !

Meer weten over onze lamellendaken?

Renson Aero

De Renson Aero is een lamellendak dat perfect wordt geïntegreerd in bestaande of nieuwe constructies. De dakstructuur wordt één met de woning waardoor het architecturale plaatje 100% klopt. Deze overkapping met kantelbare lamellen zorgt altijd voor een aangenaam leefklimaat op je terras. Je bepaalt de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai. Dankzij het lamellendak van deze overkapping zet je ook de regen makkelijk schaakmat.

Scroll naar boven
Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Bezoek ons van 7 t.e.m. 15 oktober op Bis in Flanders Expo in Gent en ga met hopen inspiratie, informatie en offertes naar huis.

Mail ons voor tickets. Tot daar!