Veranda stijlen

veranda gebouwd door verandaland

Een moderne leefveranda heeft een strakke uitstraling. Moderne woonveranda’s hebben schitterende glaspartijen, brede raamprofielen en ingewerkte afvoeren. 

leefveranda gebouwd door verandaland

Een klassieke veranda heeft een stevige constructie, smal ogende raamprofielen, grote glaspartijen, een sfeervolle lichtkoepel en functionele afwerking.

leefveranda gebouwd door verandaland

Een romantische woonveranda kenmerkt zich naast een warme sfeer door fijne kruishouten, beeldige boogprofielen en zachte tinten.

leefveranda gebouwd door verandaland

Een minimalistische woonveranda kenmerkt zich door een strakke ‘etalage’ look. Dit uit zich in een dunne dakrand, weinig profielen en grote strakke raampartijen

Weijers-011-kopie

Wij leveren aluminium ramen en deuren welke we in ons eigen atelier fabriceren en die we uiteraard bij jou thuis komen plaatsen.

Ook weten welke veranda bij jou past?

Wij geven je graag vrijblijvend informatie

veranda gebouwd door verandaland
EXTERIEUR

In ons eigen atelier in Waregem maken we jouw veranda helemaal op maat en naar wens. Echt handwerk en vakwerk kenmerkt de kwaliteit waar wij voor staan. Van alle grondwerken tot het plaatsen van de veranda – wij garanderen een zorgzame uitvoering

leefveranda gebouwd door verandaland
INTERIEUR

Wij kunnen het gehele traject van A to Z uit handen nemen. Wij kunnen desgewenst ook de interieur verzorging op ons nemen zoals plakwerken, parket, vloeren, binnen- en buitendecoratie. Maar ook verwarming of juist aircondition, verlichting en zelfs meubelen

Waarom Verandaland?

Alles begint met jouw verhaal, jouw wens. Daarom beschikken we over een geweldig luisterend oor. We houden van familiaal contact en wederzijds respect. Zo lig je ons nauw aan het hart en zullen we je binnen 10 jaar nog steeds met je voornaam weten aan te spreken. Kom je bij ons op bezoek? Dan kom je voor een deel thuis.

25+ jaar ervaring

Eigen atelier

Bedrijf met familiegevoel

Partner van A - Z

Meer weten over onze veranda's?

Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Verandaland bezoeken? Let op

Vanaf vandaag zijn de infrastructuurwerken van start gegaan aan de op- en afritten van de E17 in Waregem. Verandaland bereiken ? Zie hieronder.  
 

Anzegemseweg 8  – te bereiken via de Eugene bekaertlaan of via de Flanders Fieldweg.  Wij adviseren: GPS uit en onderstaande kaart volgen.