veranda gebouwd door verandaland

Veranda plaatsen. Hoe verloopt het proces?

Je staat voor een spannende periode. Je hebt besloten dat je wilt genieten van meer ruimte en leefgenot en wilt dit realiseren door een veranda aan je huis te laten maken. Stel je wilt een veranda plaatsen, waar dien je dan rekening mee te houden en hoe verloopt dit proces als je kiest voor een samenwerking met Verandaland?

Allereerst nodigen we je graag uit in onze showroom in Waregem. Wij hebben niet zoals de meeste verandabouwers een indoor showroom maar echte veranda’s waardoor je de sfeer kunt ademen van de verschillende stijlen. Wij zijn gespecialiseerd in 4 verschillende stijlen, te weten: romantisch, klassiek, modern en minimalistisch. Van elk van deze stijlen hebben we een veranda gebouwd om te bekijken. Kom langs en neem te tijd om aan te voelen welke het beste bij jou en de woning past. Uiteraard adviseren wij al vanaf dit moment. Wij kunnen een gedetailleerde prijsopgave maken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ben je niet in de buurt dan kan dit natuurlijk ook telefonisch of wij komen bij jou thuis langs.

Veranda plaatsen

veranda plaatsen

Wanneer je een keuze hebt gemaakt en door ons een veranda gaat laten plaatsen dan kunnen we je van A tot Z ondersteunen. We vragen desgewenst alle vergunningen aan zodat je niets kan missen en geen extra vertraging oploopt. We zorgen voor de juiste metingen en maken de bouwtekeningen. In ons atelier gaan we aan de slag om alles technisch voor te bereiden.
In ditzelfde atelier wordt jouw veranda opgebouwd. Echte Belgische kwaliteit! Nadat we deze uitvoerig hebben gecontroleerd wordt hij gedemonteerd naar een bouwklaar pakket zodat deze op locatie weer gemakkelijk door ons kan worden opgebouwd.

Als het pakket is aangekomen begint de bouw op locatie. Op een drietal dagen wordt de veranda van aluminium raamkader tot water – en winddicht gebouwd. Voor je het weet staat je nieuwe veranda en kun je genieten van nog meer woongenot. Wil je dan ook nog eens de afwerking aan de binnenkant door ons laten aanpakken dan doen we dit graag. Zonwering, verwarming, vloeren of muren? Ook hier kunnen we je bij helpen. Binnen enkele weken ga je van de informatieaanvraag, naar een veranda plaatsen, naar het genieten van je nieuwe veranda.

opbouw veranda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven
Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Bezoek ons van 7 t.e.m. 15 oktober op Bis in Flanders Expo in Gent en ga met hopen inspiratie, informatie en offertes naar huis.

Mail ons voor tickets. Tot daar!