fbpx

Project van A tot Z

 • Stap 1
  verandaland kantoor en showroom waregem

  Informatie

  je komt bij ons langs in waregem of vraagt via de website informatie, een thuisbezoek of een offerte op. We maken vrijblijvend een gedetailleerde prijsofferte op.

 • Stap 2
  tekening veranda

  De keuze

  je hebt een goed gevoel bij ons en ons product, en besluit de samenwerking aan te gaan. De documenten voor een (eventuele) vergunning worden opgemaakt en we gaan van start om een geslaagd project op te leveren.

 • Stap 3
  veranda plaatsen

  De voorbereiding

  Verandaland maakt de bouwtekeningen op zodat de aannemer de funderingswerken kan uitvoeren. De laatste opmetingen vinden plaats en het dossier wordt technisch voorbereid voor in ons atelier.

 • Stap 4
  atelier waregem maak veranda

  De voormontage

  De veranda wordt opgebouwd in ons atelier in Waregem. Na controle demonteren we het geheel in een bouwklaar pakket , zodat we op locatie snel, efficient en proper kunnen opbouwen.

 • Stap 5
  aanbouw veranda door verandaland

  Bouw op locatie

  Na de voormontage begint de bouw op locatie. Op een drietal dagen wordt uw veranda van aluminium raamkader tot water – en winddicht gebouwd.

 • Stap 6
  opbouw veranda

  Wij leveren op

  De veranda wordt tot in de puntjes en naar volle tevredenheid afgewerkt. Liever ook de afwerking zoals zonwering, vloeren en muren door ons laten regelen? Geen probleem!

Hoe wordt een veranda gebouwd?

Één van onze vele tevreden klanten heeft deze mooie timelapse video gemaakt over het plaatsen van een veranda. In minder dan 5 minuten zie je hoe een complete veranda door ons wordt neergezet.

Welke stijl veranda spreekt je het meeste aan?

Moderne leefveranda buitenkant gemaakt door Verandaland

Exterieur

In ons eigen atelier in Waregem maken we jouw veranda helemaal op maat en naar wens. Echt handwerk en vakwerk kenmerkt de kwaliteit waar wij voor staan

Moderne leefveranda gemaakt door Verandaland

Interieur

Wij kunnen het gehele traject van A to Z uit handen nemen. Wij kunnen desgewenst ook de interieur verzorging op ons nemen als muren en vloeren afwerken en verlichting plaatsen

Waarom Verandaland?

Alles begint met jouw verhaal, jouw wens. Daarom beschikken we over een geweldig luisterend oor. We houden van familiaal contact en wederzijds respect. Zo lig je ons nauw aan het hart en zullen we je binnen 10 jaar nog steeds met je voornaam weten aan te spreken. Kom je bij ons op bezoek? Dan kom je voor een deel thuis.

 • + 20 jaar ervaring
 • Een eigen atelier
 • Pakken het project van A tot Z voor je op
 • Een bedrijf met familiegevoel

1. Is een gesprek vrijblijvend?

Jazeker. Wij maken graag kennis met de klant en uiteraard is dat vrijblijvend. Wij horen graag de wensen en informeren je over de mogelijkheden.

2. Hebben jullie ook een showroom?

Wij hebben in Waregem een toonzaal in een reële situatie en binnen in een gebouw. Bij ons kijken is echt ervaren hoe de veranda eruit komt te zien en voelt.

3. Welke stijl past bij mij?

Welke stijl er bij je past hangt helemaal af van je smaak. Uiteraard adviseren we daar graag in en gaan we met je in gesprek wat er het beste bij je past.

4. Kunnen jullie ook bij mij thuis komen?

Uiteraard. Op die manier kunnen we meteen zien wat de mogelijkheden zijn met de woning.

Wil je ook weten welke veranda het beste past bij jouw woning?

Kantoor verandaland

Je eigen veranda stijl opmaken?

Al een idee voor je veranda? Gebruik dan onze configurator om zelf je ontwerp uit te proberen. Maak deze helemaal naar jouw stijl. Uiteraard kunnen wij je weer verder helpen.

Configurator

Ook alles weten over veranda’s?

[mc4wp_form id=”5656″]

Bezoek alleen op afspraak

Helaas zijn wij genoodzaakt ivm met covid-19 maatregelen om alleen nog maar te werken op afspraak. Deze kunt u gemakkelijk maken in onze online agenda.

Plan een afspraak

Na ontvangst van het afspraak verzoek sturen we je een e-mail, alleen hiermee is de afspraak bevestigd.

Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. 

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland