fbpx

Ramen en Deuren

Antus - Ramen en deuren

Daar de vraag naar raam- en deurprojecten steeds groter werd besloten wij bij verandaland deze afdeling te splitsen van onze verandabouw. Op deze manier kunnen we ons nog meer specialiseren en jou als klant beter bedienen. Onze nieuwste divisie hiervoor heet Antus “aan’t huis”.

Met antus leveren we aluminium ramen en deuren welke we in ons eigen atelier fabriceren en die we uiteraard bij jou thuis komen plaatsen.

Met aluminium ramen en deuren kies je voor een topkwaliteit. Met de unieke eigenschappen en voordelen is het materiaal bijzonder geschikt voor zowel een nieuwbouw als verbouwproject. Wees gerust… dit is voor de rest van uw leven.

Van A tot Z

Zoals je van ons gewend bent nemen we het gehele project uit handen. We adviseren, ontwikkelen, fabriceren en plaatsen jouw nieuwe deuren of kozijnen.

Prijs en kwaliteit

Wij bieden ijzersterke kwaliteit. Toch zijn wij altijd alert hoe we ook de beste prijs kunnen aanbieden. Op die manier ontvang je altijd de beste prijs kwaliteit verhouding!

Samenwerking

Door onze nauwe samenwerking met Aliplast kunnen we hoogwaardige kwaliteit leveren die zich al jaren bewijst in de markt.

Bezoek alleen op afspraak

Helaas zijn wij genoodzaakt ivm met covid-19 maatregelen om alleen nog maar te werken op afspraak. Deze kunt u gemakkelijk maken in onze online agenda.

Plan een afspraak

Na ontvangst van het afspraak verzoek sturen we je een e-mail, alleen hiermee is de afspraak bevestigd.

Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. 

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland