leefveranda gebouwd door verandaland
veranda gebouwd door verandaland

Ook weten of een moderne veranda bij jou past?

Wij geven je graag vrijblijvend informatie

Moderne veranda

Een moderne leefveranda heeft een strakke uitstraling die openheid van de bestaande woning benadrukt. Moderne woonveranda’s hebben schitterende glaspartijen, brede raamprofielen en ingewerkte afvoeren.  Niets is standaard, alles is maatwerk. Daarom is alles ook mogelijk. Bij verandaland hebben we heel veel moderne veranda’s opgeleverd over de laatste 25 jaar. Ondanks dat de moderne stijl dezelfde uitstraling blijft houden veranderen de technieken en afwerkingen natuurlijk over de jaren. Wij blijven niet stilstaan en gaan hier altijd in mee zodat jij altijd de beste kwaliteit hebt en het meeste woonplezier in jouw woonveranda.

Ben je er niet helemaal uit welke stijl nu het beste bij jou en je woning past? Onze architect en interieur vormgever staan je graag bij!

 

Woonveranda's in moderne stijl

Bij verandaland maken we al bijna 25 jaar woonveranda’s of leefveranda’s. Moderne woonveranda’s zijn een veelgekozen stijl. In de meeste woning integreert deze erg goed zonder overdreven opvallen te zijn. Weet je niet zeker of dit de stijl is die bij jou of je woning past? Kijk dan ook eens bij onze andere drie stijlen: De klassieke, romantische of minimalistische leefveranda. Welke je ook kiest van deze vier stijlen, een woonveranda zal altijd een mooie uitbreiding zijn van je woning. Of je deze nu als sportkamer, kantoor of tv kamer gebruikt. Door de juiste stijl te kiezen sluit deze naadloos aan zowel aan de binnen als buitenkant van de woning. In tegenstelling van wat je gewend bent van een klassieke veranda heeft de leefveranda ook nog eens uitstekende isolatie zodat het hier het gehele jaar door prettig is om te vertoeven.
Wil je voorbeelden zien hoe een moderne leefveranda er uitziet dan nodigen we graag uit om eens langs te komen in onze showroom in Waregem. Hier hebben we echte veranda’s opgebouwd zodat je echt een goed idee krijgt van de mogelijkheden. Mocht dit uitkomen dan komen we ook graag bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meer weten over onze veranda's?

Scroll naar boven
Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Bezoek ons van 7 t.e.m. 15 oktober op Bis in Flanders Expo in Gent en ga met hopen inspiratie, informatie en offertes naar huis.

Mail ons voor tickets. Tot daar!