leefveranda gebouwd door verandaland

Moderne veranda: Een stijl die bij jou past?

Houd je van strak en modern dan bestaat er een veranda die daar volledig op aansluit: de moderne veranda. Moderne verandabouw heeft een strakke uitstraling maar de nadruk ligt op de openheid van de woning. Je herkent een moderne veranda aan zijn brede raamprofielen en ingewerkte afvoeren.

Moderne leefveranda melle achteraanzicht binnen (2)

Ook hebben moderne veranda’s vaak mooie grote glaspartijen als echte blikvanger. Je kunt een moderne veranda of elke andere veranda helemaal op smaak laten maken waardoor alles mogelijk is. Het mooie van deze stijl is dat hij heel tijdloos is waardoor zowel jij er als eventuele kopers van jou woning in de toekomst er zeker van kunnen genieten.

Enkele voorbeelden van moderne veranda’s zijn:

Moderne leefveranda gemaakt door Verandaland
Leefveranda kortrijk
glasstraat moderne veranda

Door de grote glaspartijen geniet je optimaal van de lichtinval van jouw leefveranda. Doordat er weinig profielen nodig zijn is er een open blik naar buiten en van buiten naar binnen. Om het laatste te beperken op de juiste momenten is het goed om de opties te bekijken die er zijn voor zonwering en raambekleding. Verandaland is een verandabouwer die het gehele traject uit handen kan nemen. Wij kunnen starten bij de aanvraag van de vergunning tot en met de aankleding van de veranda. Wij hebben ook veel opties voor raambekleding welke uitstekend aansluit bij een moderne veranda. Let ook in het proces goed op welke verwarming je kiest voor je veranda. Afhankelijk van de verschillende stijlen hoort hier ook een specifieke plaatsing en afwerking bij.

Uiteraard hebben we nog meer stijlen zoals klassiek, minimalistisch en romantisch.

Ben je er nog niet uit welke stijl nu het beste bij jou en je woning past? Onze architect en interieur vormgever staan je graag bij! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

OFFERTE AANVRAAG

We zijn met vakantie van 19 juli tot 11 augustus 2024! Wij zullen je aanvragen zo snel mogelijk na onze terugkeer beantwoorden.

Hopelijk tot binnenkort!