Ook weten of deze veranda bij jou past?

Wij geven je graag vrijblijvend informatie

Romantische veranda

Romantische leefveranda’s ademen sfeer en warmte. Of je hier nu van de ondergaande zon wilt genieten of juist warm onder een deken wegduiken, het kan allemaal.
Romantische woonveranda’s hebben een expressieve stijl die zich kenmerkt door fijne kruishouten beeldige boogprofielen, kleine ramen en zachte tinten. Niets is standaard en alles is maatwerk. Daarom is alles ook mogelijk.

Bij verandaland kunnen wij je goed adviseren over deze romantische maar ook één van de drie andere stijlen. We kijken graag met je mee welke het beste bij jou en je woning past.

Of maak alvast een ontwerp in onze configurator

Leefveranda's in romantische stijl

Een leefveranda of woonveranda kan op diverse manieren worden ingezet. Of het nu gaat om uitbreiding van de woonkamer, keuken, tv kamer of een sportkamer of kantoor. Alles is mogelijk. Zeker bij verandaland. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van veranda’s. Met ons eigen atelier en live showroom in Waregem leveren wij alles van a tot z. Wij kunnen het gehele project uit handen nemen. Waar een veranda volledig uit glas bestaat is een romantische leefveranda dit niet. Deze heeft een plat dak, een lichtstraat en is volledig geisoleerd. Een echte aanwinst en meerwaarde voor je woning. Een woonveranda kun je in verschillende stijlen laten opmaken. Deze stijlen zijn klassiek, futuristisch, minimalistisch, modern of romantisch. Allemaal hebben ze hun eigen stijl en afwerking. Waar jouw voorkeur naar uitgaat hangt natuurlijk volledig af van jouw smaak.
Wij adviseren je hier echter graag over zowel in onze showroom, telefonisch of bij een huisbezoek zodat we meteen de mogelijkheden kunnen bekijken.

 

Meer weten over onze veranda's?

Scroll naar boven
Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Bezoek ons van 7 t.e.m. 15 oktober op Bis in Flanders Expo in Gent en ga met hopen inspiratie, informatie en offertes naar huis.

Mail ons voor tickets. Tot daar!