Over verandaland

Een veranda laten bouwen in een belangrijke keuze die je niet zomaar maakt. Alles moet kloppen. De kwaliteit, het gevoel en de service. Nu weten wij dat wij daar voor staan maar voor klanten is toch fijn om te horen hoe eerdere klanten over ons denken en hoe wij hen hebben geholpen met het bouwen van hun veranda. Allereerst het woord aan deze familie uit Izegem voor wie wij een klassieke veranda bouwden

“Verandaland werkt heel persoonlijk, en dat vonden wij echt een pluspunt.”

“héél, héél veel dank voor de bespreking van deze morgen ivm onze veranda en pergola. Het definitieve plan is héél knap uitgevoerd, we kregen een foutloze, verhelderende, duidelijke technische uitleg met tal van goeie tips, gebaseerd op vele jaren ervaring en met  uiteindelijk na de bespreking een prachtig gevoel dat jullie elke te bouwen veranda heel minutieus bestuderen en uitvoeren. Alle denkwerk laten we nu met een gerust hart aan jullie over. Voor ons was het een superieur gevoel dat we nu eindelijk het hoofdstuk 'veranda' kunnen loslaten en dit nu zonder zorgen kunnen toevertrouwen aan jullie firma.”
leefveranda gebouwd door verandaland
Familie D uit Knokke

Voor deze familie Nieuwpoort bouwden wij een klassieke veranda. Vaak horen wij van mensen dat het gevoel dat ze bij ons hebben doorslaggevend is om een veranda te laten bouwen door verandaland. Wij zijn enthousiast en staan voor 100% achter ons product. Dit willen we overdragen en het is heel fijn om te horen als dit bevestigd wordt doordat onze klanten ook een goed gevoel bij ons hebben.

Perfect gelukkig met onze veranda van Verandaland. Goeie prijs. goeie kwaliteit en heel goeie service. Een echte aanrader.
leefveranda gebouwd door verandaland
Familie Beernaert
Proficiat aan de mensen die de veranda en de ramen geplaatst hebben.. Topfirma door de mensen die er werken en hun beroep met liefde en passie doen. Merci om alles mooi en deftig en proper te plaatsen.
veranda gebouwd door verandaland
Familie Duinslaeger

Voor deze familie Kuurne bouwden wij een romantische veranda. Het is belangrijk dat de stijl van de veranda aansluit bij de rest van de woning en het interieur. Misschien heb je hier zelf al ideeen over en anders denken we graag met mee. Er is vaak meer mogelijk voor de aanbouw dan je in eerste instantie verwacht. En als dan de prijs ook nog eens meevalt zoals deze familie ervaarde dan is dat extra mooi meegenomen.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde Zeer aangename verkoper die zijn tijd neemt om veel uitleg over materialen en werking te geven, ook de offerte was zeer uitgebreid! Communicatie ging zeer vlot, het plaatsen was ook mooi op tijd zoals afgesproken en het geheel is mooi en zonder opmerkingen afgewerkt... zeker de moeite waard om eens langs te gaan!
leefveranda gebouwd door verandaland
Familie de Sutter
Gedetailleerde offerte die ook heel weinig afweek van de eindfactuur, goeie planning en opvolging, mooie afwerking, vriendelijke mensen, prijs-kwaliteit komt overeen. Onze vraag om een verzonken dorpel voor de rolstoel werd perfect ingevuld. We gaan zeker reclame maken en zijn blij dat we voor jullie kozen! Nu genieten van onze nieuwe aanwinst!😃
veranda gebouwd door verandaland
Familie Orior
Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Verandaland bezoeken? Let op

Vanaf vandaag zijn de infrastructuurwerken van start gegaan aan de op- en afritten van de E17 in Waregem. Verandaland bereiken ? Zie hieronder.  
 

Anzegemseweg 8  – te bereiken via de Eugene bekaertlaan of via de Flanders Fieldweg.  Wij adviseren: GPS uit en onderstaande kaart volgen.