fbpx

Veranda plaatsen. Hoe verloopt het proces?

veranda plaatsen

Je staat voor een spannende periode. Je hebt besloten dat je wilt genieten van meer ruimte en leefgenot en wilt dit realiseren door een veranda aan je huis te laten maken. Stel je wilt een veranda plaatsen, waar dien je dan rekening mee te houden en hoe verloopt dit proces als je kiest voor een samenwerking met Verandaland?

Allereerst nodigen we je graag uit in onze showroom in Waregem. Wij hebben niet zoals de meeste verandabouwers een indoor showroom maar echte veranda’s waardoor je de sfeer kunt ademen van de verschillende stijlen. Wij zijn gespecialiseerd in 4 verschillende stijlen, te weten: romantisch, klassiek, modern en minimalistisch. Van elk van deze stijlen hebben we een veranda gebouwd om te bekijken. Kom langs en neem te tijd om aan te voelen welke het beste bij jou en de woning past. Uiteraard adviseren wij al vanaf dit moment. Wij kunnen een gedetailleerde prijsopgave maken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ben je niet in de buurt dan kan dit natuurlijk ook telefonisch of wij komen bij jou thuis langs.

Veranda plaatsen

veranda plaatsenWanneer je een keuze hebt gemaakt en door ons een veranda gaat laten plaatsen dan kunnen we je van A tot Z ondersteunen. We vragen desgewenst alle vergunningen aan zodat je niets kan missen en geen extra vertraging oploopt. We zorgen voor de juiste metingen en maken de bouwtekeningen. In ons atelier gaan we aan de slag om alles technisch voor te bereiden.
In ditzelfde atelier wordt jouw veranda opgebouwd. Echte Belgische kwaliteit! Nadat we deze uitvoerig hebben gecontroleerd wordt hij gedemonteerd naar een bouwklaar pakket zodat deze op locatie weer gemakkelijk door ons kan worden opgebouwd.

 

Als het pakket is aangekomen begint de bouw op locatie. Op een drietal dagen wordt de veranda van aluminium raamkader tot water – en winddicht gebouwd. Voor je het weet staat je nieuwe veranda en kun je genieten van nog meer woongenot. Wil je dan ook nog eens de afwerking aan de binnenkant door ons laten aanpakken dan doen we dit graag. Zonwering, verwarming, vloeren of muren? Ook hier kunnen we je bij helpen. Binnen enkele weken ga je van de informatieaanvraag, naar een veranda plaatsen, naar het genieten van je nieuwe veranda.

opbouw veranda

Comments
  • Bregje schreef:

    Echt iets wat ik nodig heb, een veranda! We hebben ons huis dit jaar gerenoveerd en een veranda zou ons ietsje gelukkiger kunnen maken. Tijd om jullie showroom eens een bezoekje te brengen. Ik kijk uit naar de vele modellen. Het plaatje ziet er tevens leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezoek alleen op afspraak

Helaas zijn wij genoodzaakt ivm met covid-19 maatregelen om alleen nog maar te werken op afspraak. Deze kunt u gemakkelijk maken in onze online agenda.

Plan een afspraak

Na ontvangst van het afspraak verzoek sturen we je een e-mail, alleen hiermee is de afspraak bevestigd.

Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. 

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland