fbpx

Moderne veranda

Moderne veranda

Een moderne leefveranda heeft een strakke uitstraling die openheid van de bestaande woning benadrukt. Moderne woonveranda’s hebben schitterende glaspartijen, brede raamprofielen en ingewerkte afvoeren.  Niets is standaard, alles is maatwerk. Daarom is alles ook mogelijk. Bij verandaland hebben we heel veel moderne veranda’s opgeleverd over de laatste 25 jaar. Ondanks dat de moderne stijl dezelfde uitstraling blijft houden veranderen de technieken en afwerkingen natuurlijk over de jaren. Wij blijven niet stilstaan en gaan hier altijd in mee zodat jij altijd de beste kwaliteit hebt en het meeste woonplezier in jouw woonveranda.

Ben je er niet helemaal uit welke stijl nu het beste bij jou en je woning past? Onze architect en interieur vormgever staan je graag bij!

Moderne leefveranda melle achteraanzicht binnen (2)

moderne veranda met lichtstraat zwevegem

Woonveranda's in moderne stijl

Bij verandaland maken we al bijna 25 jaar woonveranda’s of leefveranda’s. Moderne woonveranda’s zijn een veelgekozen stijl. In de meeste woning integreert deze erg goed zonder overdreven opvallen te zijn. Weet je niet zeker of dit de stijl is die bij jou of je woning past? Kijk dan ook eens bij onze andere drie stijlen: De klassieke, romantische of minimalistische leefveranda. Welke je ook kiest van deze vier stijlen, een woonveranda zal altijd een mooie uitbreiding zijn van je woning. Of je deze nu als sportkamer, kantoor of tv kamer gebruikt. Door de juiste stijl te kiezen sluit deze naadloos aan zowel aan de binnen als buitenkant van de woning. In tegenstelling van wat je gewend bent van een klassieke veranda heeft de leefveranda ook nog eens uitstekende isolatie zodat het hier het gehele jaar door prettig is om te vertoeven.
Wil je voorbeelden zien hoe een moderne leefveranda er uitziet dan nodigen we graag uit om eens langs te komen in onze showroom in Waregem. Hier hebben we echte veranda’s opgebouwd zodat je echt een goed idee krijgt van de mogelijkheden. Mocht dit uitkomen dan komen we ook graag bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ook weten of een moderne veranda bij jou past?

Wij geven je graag vrijblijvend informatie

Hoe ziet een moderne veranda er uit?

Hier zie je verschillende voorbeelden hoe een moderne veranda er uit kan komen te zien.

Bezoek alleen op afspraak

Helaas zijn wij genoodzaakt ivm met covid-19 maatregelen om alleen nog maar te werken op afspraak. Deze kunt u gemakkelijk maken in onze online agenda.

Plan een afspraak

Na ontvangst van het afspraak verzoek sturen we je een e-mail, alleen hiermee is de afspraak bevestigd.

Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. 

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland