leefveranda gebouwd door verandaland

Een klassieke veranda, past deze stijl bij jou?

Houd je van nostalgie en een warm sfeer? Dan zou een klassieke veranda goed kunnen aansluiten bij jouw smaak en stijl. Klassieke verandabouw kenmerkt zich door een stevige constructie, grote glaspartijen, smal ogende ramen en een functionele afwerking. Deze stijl wordt ook wel als landelijk omschreven. 

Een sfeervolle lichtkoepel in de veranda wederom vaak weer met smal ogende glaspartijen zijn typisch voor een landelijke of klassieke veranda. Toch is een klassieke veranda er een die bij verschillende soort interieur past en waar je dus veel kanten mee op kan. 

Leefveranda modern met lichtstraat

Enkele voorbeelden van klassieke veranda’s zijn:

klassieke leefveranda binnenkant ingericht
klassieke veranda eettafel en bank

Zowel de glaskoepel de vele raampartijen bieden veel licht in de veranda. Doordat er meer profielen aanwezig zijn dan bij een moderne veranda kan het lastiger zijn om de juiste raambekleding te vinden. Bekijk dus ook goed je opties op dit gebied voordat je kies voor een stijl veranda. 

orangerie klassieke veranda moorslede

Wij zijn als verandabouwer een partij die jou kan adviseren in het gehele project. Wij kunnen starten bij de aanvraag van de vergunning tot en met de aankleding van de veranda. Wij hebben ook veel opties voor raambekleding welke uitstekend aansluit bij een klassieke veranda. Let ook in het proces goed op welke verwarming je kiest voor je veranda. Afhankelijk van de verschillende stijlen hoort hier ook een specifieke plaatsing en afwerking bij.

Is dit toch niet helemaal wat je voor hebt? Gelukkig hebben we nog meer stijlen zoals modern, minimalistisch en romantisch die misschien beter bij je passen.

Ben je er nog niet uit welke stijl nu het beste bij jou en je woning past? Onze architect en interieur vormgever staan je graag bij! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven
Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Bezoek ons van 7 t.e.m. 15 oktober op Bis in Flanders Expo in Gent en ga met hopen inspiratie, informatie en offertes naar huis.

Mail ons voor tickets. Tot daar!