fbpx

Een klassieke veranda, past deze stijl bij jou?

Houd je van nostalgie en een warm sfeer? Dan zou een klassieke veranda goed kunnen aansluiten bij jouw smaak en stijl. Klassieke verandabouw kenmerkt zich door een stevige constructie, grote glaspartijen, smal ogende ramen en een functionele afwerking. Deze stijl wordt ook wel als landelijk omschreven. 

Een sfeervolle lichtkoepel in de veranda wederom vaak weer met smal ogende glaspartijen zijn typisch voor een landelijke of klassieke veranda. Toch is een klassieke veranda er een die bij verschillende soort interieur past en waar je dus veel kanten mee op kan. 

Leefveranda modern met lichtstraat

Enkele voorbeelden van klassieke veranda’s zijn:

klassieke leefveranda binnenkant ingericht

klassieke veranda eettafel en bank

Zowel de glaskoepel de vele raampartijen bieden veel licht in de veranda. Doordat er meer profielen aanwezig zijn dan bij een moderne veranda kan het lastiger zijn om de juiste raambekleding te vinden. Bekijk dus ook goed je opties op dit gebied voordat je kies voor een stijl veranda. 

orangerie klassieke veranda moorslede

Wij zijn als verandabouwer een partij die jou kan adviseren in het gehele project. Wij kunnen starten bij de aanvraag van de vergunning tot en met de aankleding van de veranda. Wij hebben ook veel opties voor raambekleding welke uitstekend aansluit bij een klassieke veranda. Let ook in het proces goed op welke verwarming je kiest voor je veranda. Afhankelijk van de verschillende stijlen hoort hier ook een specifieke plaatsing en afwerking bij.

Is dit toch niet helemaal wat je voor hebt? Gelukkig hebben we nog meer stijlen zoals modern, minimalistisch en romantisch die misschien beter bij je passen.

Ben je er nog niet uit welke stijl nu het beste bij jou en je woning past? Onze architect en interieur vormgever staan je graag bij! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezoek alleen op afspraak

Helaas zijn wij genoodzaakt ivm met covid-19 maatregelen om alleen nog maar te werken op afspraak. Deze kunt u gemakkelijk maken in onze online agenda.

Plan een afspraak

Na ontvangst van het afspraak verzoek sturen we je een e-mail, alleen hiermee is de afspraak bevestigd.

Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. 

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland