fbpx

Past een romantische veranda bij jou?

Is modern te strak en te ‘groot’ voor je? En is zelfs de klassieke veranda nog niet sfeervol genoeg? Grote kans dat jouw stijl en smaak bij de romantische veranda liggen.

Romantische veranda in jouw stijl

Romantische leefveranda’s ademen sfeer en warmte. Geniet van de ondergaande zon of juist van de regen die op de veranda valt onder een warm deken. Het kan allemaal vanuit je romantische veranda. Fijne kruishouten beeldige boogprofielen is kenmerkend voor een romantische veranda, maar ook kleine raampjes en zachte tinten vind je vaak terug in een veranda in romantische stijl. Niets is standaard en alles is maatwerk. Daarom is alles ook mogelijk.

romantische leefveranda herseaux binnen achterzijde

Zo lang je van sfeer houdt dan kun je je hart ophalen bij een romantische veranda. Vaak zijn ze uitgevoerd in wit zoals bij bovenstaande afbeelding. Maar ook zwart en groen zie je vaak terug. Heb je klassieke meubelen dan sluiten deze naadloos aan op de stijl van de veranda. Vaak zie je ook natuurlijke materialen terug zoals steen, katoen en hout. Een mooie hoekband erbij en aangestoken kaarsen en er staat een sfeer die niet meer snel weggaat.

Romantische veranda in jouw stijl

Enkele voorbeelden van romantische veranda’s zijn:

romantische leefveranda binnen achterzijde

romantische leefveranda ecaussines lichtstraat

 

Zowel de glaskoepel de vele raampartijen bieden veel licht in de veranda. Doordat er meer profielen aanwezig zijn dan bij bijvoorbeeld een moderne veranda kan het lastiger zijn om de juiste raambekleding te vinden. Gelukkig kunnen we je hierbij ondersteunen en adviseren.

orangerie klassieke veranda moorslede

Wij kunnen starten bij de aanvraag van de vergunning tot en met de aankleding van de veranda. Wij zijn als verandabouwer een partij die jou kan adviseren in het gehele project. Ook hebben we veel opties voor raambekleding welke uitstekend aansluit bij een klassieke veranda. Let ook in het proces goed op welke verwarming je kiest voor je veranda. Afhankelijk van de verschillende stijlen hoort hier ook een specifieke plaatsing en afwerking bij.

Is dit toch niet helemaal wat je voor hebt? Gelukkig hebben we nog meer stijlen zoals modern, minimalistisch en klassiek die misschien beter bij je passen.

Ben je er nog niet uit welke stijl nu het beste bij jou en je woning past? Onze architect en interieur vormgever staan je graag bij! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezoek alleen op afspraak

Helaas zijn wij genoodzaakt ivm met covid-19 maatregelen om alleen nog maar te werken op afspraak. Deze kunt u gemakkelijk maken in onze online agenda.

Plan een afspraak

Na ontvangst van het afspraak verzoek sturen we je een e-mail, alleen hiermee is de afspraak bevestigd.

Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. 

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland