veranda gebouwd door verandaland

5 redenen om te kiezen voor aluminium ramen

Een keuze maken voor nieuwe ramen of deuren vergt wat uitzoekwerk. Aan de verschillende materialen zitten verschillende voordelen. Zelf zijn wij een leverancier van onder andere aluminium ramen en wij vertellen je graag waarom dit één van onze persoonlijke favorieten is.

1. Goede Isolatie

Kies je voor ramen en deuren van alunium dan weet je zeker dat de isolatie volgens de laatste normen is. En of je nu kiest voor een verbouwing of voor een nieuwbouwproject, in beide gevallen houd je de warmte graag vast. Het voordeel van goede isolatie is dat de warmte binnen blijft (of buiten in de zomer) en de kosten voor verwarming van de woning lager zijn. Een prima manier om te besparen dus.

2. Strakke uitstraling

We gebruiken al lang aluminium ramen en kozen voor onze veranda’s in verschillende stijlen. Met de opkomst van de industriële look lijkt dit nog populairder te worden. En dat is precies wat je er mee creëert: een strakke en stoere look.

aluminium ramen verandaland - antus

 Maar wist je dat aluminum het ook erg goed doet in de meer klassieke stijlen? Ook hier kun je deze materialen prima in integreren. 

Moderene veranda ingericht

3. Veiligheid

Aluminium deuren en ramen zijn brandwerend. Je hoopt hier natuurlijk nooit voor te komen staan maar mocht het wel gebeuren dan hoop je natuurlijk gekozen te hebben voor de meest veilige materialen. Daarnaast is aluminium ook meer inbraakwerend dan andere meer flexibelere materialen.

4. Duurzaam

Omdat het zulk sterk materiaal is hoef je niet te vrezen voor het onderhoud. Het is goed bestand tegen vocht en trekt weinig stof en vuil aan. Daarbij is aluminum kleurvast zodat je niet met schilderwerk te maken hebt op regelmatige basis. 

5. Sterk materiaal

Hierboven kwam het al even te sprake, aluminium ramen zijn sterk! Doordat het materiaal veel gewicht kan dragen is het mogelijk grote raampartijen te creëren. Maar denk ook aan schuifdeuren met slanke aluminium profielen voor je woning of veranda Wij kiezen graag voor aluminium als het gaat om de raam en deur profielen. Wij produceren dit al jaren als het gaat om veranda’s.  Ben je alleen maar op zoek voor nieuwe profielen voor je ramen en deuren dan kunnen we hier ook mee helpen. Lees meer over onze diensten op onze speciale ramen en deuren pagina op onze website of op onze website van onze divisie Antus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven
Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Bezoek ons van 7 t.e.m. 15 oktober op Bis in Flanders Expo in Gent en ga met hopen inspiratie, informatie en offertes naar huis.

Mail ons voor tickets. Tot daar!