Ook weten welke veranda bij jou past?

Wij geven je graag vrijblijvend informatie

Minimalistische veranda

De minimalistische stijl is de meest strakke variant van onze 5 leverbare stijlen. Qua look en feel zal deze je het meest doen denken aan de moderne veranda. Moderne woonveranda’s kenmerken zich door schitterende glaspartijen, brede raamprofielen en ingewerkte afvoeren.  Het grote verschil is echter dat de profielen zoveel mogelijk geminimaliseerd worden. Dit wordt gerealiseerd door een glas op glas constructie of door verzonden profielbewerking. De strake ‘etalagelook’ geeft de minimalistische veranda nog net iets strakkere uitstraling dan de moderne veranda.

Wij adviseren je graag over deze nieuwe stijl woonveranda en of deze de beste keuze is voor jouw woning en waar je aan moet denken bij een veranda aanbouwen. Of maak alvast een ontwerp in onze configurator

Minimalistische veranda in Waregem

In Waregem waar verandaland gevestigd is hebben wij een showroom waar je al onze stijlen kunt bewonderen. Omdat wij willen dat je het échte veranda gevoel ervaart is onze showroom dan ook volledig buiten als een echt veranda. Als enige in België creëren we op deze manier een ‘real life experience’. Uiteraard is ook hier onze minimalistische veranda te bewonderen.

Ben je er niet helemaal uit welke stijl nu het beste bij jou en je woning past? Onze architect en interieur vormgever staan je graag bij!

Meer weten over onze veranda's?

Woonveranda in minimalistische stijl

Scroll naar boven
Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Bezoek ons van 7 t.e.m. 15 oktober op Bis in Flanders Expo in Gent en ga met hopen inspiratie, informatie en offertes naar huis.

Mail ons voor tickets. Tot daar!