RENOVATIEZONDAG 2024 | Bezoek de toonzaal op 22/9 tussen 10:00 – 17:00. Meer info

Ramen en deuren

Antus ramen en deuren: 100% personaliseerbaar

Daar de stijgende vraag naar ramen en deuren, werd deze afdeling gesplitst van de verandabouw. Op deze manier kunnen we ons nog meer specialiseren en jou als klant beter bedienen. Onze nieuwste divisie voor ramen en deuren heet Antus “aan’t huis”.

Met Antus leveren we aluminium ramen en deuren welke we in ons eigen atelier fabriceren en die we bij jou thuis komen plaatsen. Met Antus aluminium ramen en deuren kies je voor een topkwaliteit. Met de unieke eigenschappen en voordelen is het materiaal bijzonder geschikt voor zowel een nieuwbouw als verbouwproject.

Wees gerust… dit is voor de rest van jouw leven.

veranda gebouwd door verandaland

Meer weten over aluminium ramen en deuren?

Kies voor topkwaliteit aluminium ramen en deuren op maat met Antus.

Gratis offerte voor ramen en deuren

Wat maakt ons de geschikte partner voor jouw ramen en deuren? Wij zijn er niet alleen voor standaardprojecten. Juist niet. Wij denken mee en delen met liefde onze ervaring op dit gebied, op maat van jouw project. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte. 

Kiezen voor Antus ramen en deuren, dat is kiezen voor levenslange kwaliteit

Wanneer je kiest voor aluminium ramen en deuren van Antus, dan kies je voor duurzaamheid en functionaliteit die een leven lang meegaan. Wij zijn vastbesloten om deze kwaliteit te waarborgen en streven voortdurend naar perfectie, zodat je vele jaren kunt blijven genieten van de voordelen die onze ramen en deuren bieden.

30+ jaar ervaring

Eigen atelier

20 jaar kleurgarantie

100% Belgisch

Ramen en deuren voor en renovaties veranda's

Echte meerwaarde verkrijg je pas door ramen en deuren te plaatsen die zowel in het oog springen als naadloos aansluiten bij de bestaande architectuur van de woning of de veranda. In ons eigen atelier in Waregem maken we jouw ramen en deuren helemaal op maat en naar wens. Echt handwerk en vakwerk kenmerkt de kwaliteit waar wij voor staan.

ramen en deuren veranda

RAMEN EN DEUREN RENOVATIEPROJECT

Ben je klaar om jouw huis een frisse, moderne uitstraling te geven? Onze ramen en deuren zijn ontworpen om jouw huis beter te isoleren, wat resulteert in lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat. 

Wens je de interieurbekleding, zoals plakwerken, binnen- en buitendecoratie door ons te laten uitvoeren? Dat kan ook! 

leefveranda aanbouw

RAMEN EN DEUREN VOOR VERANDA'S

Breng jouw veranda tot leven met onze op maat gemaakte ramen. Elk raam wordt op maat gemaakt voor een naadloze integratie in jouw veranda. Onze ramen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor tientallen jaren plezier. 

Geniet van optimaal daglicht, een prachtig uitzicht en uitstekende isolatie met onze hoogwaardige ramen voor veranda’s. Laat jouw veranda het stralende middelpunt van jouw huis worden!

We helpen jou graag om van jouw huis een droomhuis te maken

Meer weten of een vrijblijvende prijsofferte voor jouw aluminium ramen en deuren?

Maak het geheel af met gevelbekleding

aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding

Transformeer je gebouw met moderne elegantie – kies voor aluminium gevelbekleding! Onze hoogwaardige aluminium panelen bieden niet alleen duurzame bescherming tegen de elementen, maar tillen ook de esthetiek van je gebouw naar een hoger niveau. Met een strak en eigentijds ontwerp voegt aluminium gevelbekleding een vleugje moderne klasse toe aan elk pand. 

Verkrijgbaar in diverse stijlen en afwerkingen, biedt onze gevelbekleding een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Maak een blijvende indruk en geniet van de voordelen van duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht met onze aluminium gevelbekleding.

FAQ ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren bieden duurzaamheid, lage onderhoudskosten en uitstekende isolatie. Ze zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Ja, wij bieden aluminium ramen die perfect geschikt zijn voor veranda’s, waardoor u geniet van een helder en open leefruimte.

Absoluut, wij maken ramen op maat volgens uw specifieke wensen en afmetingen in ons eigen atelier.

Wij bieden een breed scala aan aluminium binnendeuren die stijlvol, duurzaam en onderhoudsarm zijn.

U kunt eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen via onze website of door contact met ons op te nemen.

Onze aluminium voordeuren combineren stijl en veiligheid. Ze zijn duurzaam, energie-efficiënt en beschikbaar in diverse ontwerpen.

Hoewel aluminium initieel duurder kan zijn, bieden ze op lange termijn voordelen zoals duurzaamheid en lagere onderhoudskosten.

Aluminium ramen en deuren vereisen minimaal onderhoud; regelmatig schoonmaken met water en een mild reinigingsmiddel is voldoende.

Scroll naar boven

OFFERTE AANVRAAG