RENOVATIEZONDAG 2024 | Bezoek de toonzaal op 22/9 tussen 10:00 – 17:00. Meer info

Luxe terrasoverkappingen

Ontdek ultieme luxe met onze unieke terrasoverkappingen. Elk ontwerp voegt een ongeëvenaarde stijl en comfort toe aan jouw buitenruimte. Met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en prachtige afwerkingen, vormt onze terrasoverkapping de perfecte fusie van functionaliteit en esthetische schoonheid, ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de architectuur van je huis. Verandaland plaatst hoogwaardige & luxueuze terrasoverkappingen van de Renson CAMARGUE® serie om jouw buitenruimte om te toveren tot een stijlvolle en functionele leefomgeving.

overkapping terras

Ijzersterke terrasoverkappingen

De voordelen van een terrasoverkapping van Verandaland

Naast onze stevige en praktische standaard overkappingen, bieden we ook een exclusieve lijn van luxe aluminium terrasoverkappingen met verstelbare lamellen. Het stijlvolle ontwerp en de hoogwaardige afwerking verhogen niet alleen de esthetische waarde van jouw huis, maar bieden ook het ultieme comfort en gemak, waardoor jouw terras een luxueus verlengstuk van jouw leefruimte wordt. 

Topkwaliteit van Renson

10 jaar garantie

Plaatsing in 1-2 dagen

Eindeloze personalisatiemogelijkheden

Een terrasoverkapping in je tuin of aan je huis

Kies uit verfijnde kleurencombinaties, elegante sierlijsten en verfijnde ornamenten. Het dak van deze terrasoverkapping bestaat uit automatisch gestuurde aluminium lamellen met diverse functies. De zon tegenhouden, een briesje binnenlaten of de regen een stapje voor zijn? Je kan de lamellen van de terrasoverkapping eenvoudig sluiten of kantelen. Na een regenbui kan het dak snel en makkelijk weer open terwijl het water gecontroleerd wordt afgevoerd.

Elk detail van onze terrasoverkappingen is ontworpen met het oog op superioriteit en schoonheid, waardoor ze een onmiskenbare aanvulling zijn op elk exterieur.

overkapping terras
terrasoverkapping

Langer genieten dankzij een terrasoverkapping

De Renson CAMARGUE®  serie is er voor zij die houden van een mooie en strakke afwerking. Alle opties en zij-elementen zijn immers naadloos geïntegreerd. Wat dacht je van elegante schuifpanelen als wand of gezellige verlichting tijdens de latere uurtjes? De Renson CAMARGUE®  serie beschermt je tegen weer en wind zodat je de hele dag en avond door kan genieten als God in Frankrijk.

Meer weten over onze terrasoverkappingen?

Onze terrasoverkappingen bieden ontelbaar veel personalisatiemogelijkheden. Of je nu droomt van een moderne, strakke terrasoverkapping of een rustieke, klassieke uitstraling, bij ons vind je precies wat je zoekt. Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij het ontwerpen en realiseren van de perfecte terrasoverkapping die naadloos aansluit bij jouw tuin, jouw verwachtingen, jouw budget en de architectuur van jouw huis.

Extra's voor je terrasoverkapping

Je kunt het zo gek niet bedenken: een terrasoverkapping van Verandaland heeft het allemaal. Afhankelijk of je kiest voor een vaste lamellendak of een openschuifbaar lamellendak, kan je de volgende extra’s kiezen:

terrasoverkapping

Minder opties nodig? Bekijk dan onze standaard overkappingen

overkapping zij-elementen
overkapping zij-elementen glaswanden
overkapping zij-elementen schuifpanelen

Minder opties nodig? Bekijk dan onze standaard overkappingen

Zij-elementen voor je terrasoverkapping

Vaste panelen, schuifwanden of lamellen? Ga voor een uniform geheel of mix & match naar eigen wens.

Renson CAMARGUE® serie

Bij Verandaland werken we alleen maar met de beste kwaliteit en met merken waar we rotsvast in geloven. De Renson CAMARGUE® is een model van terrasoverkappingen dat perfect wordt geïntegreerd in bestaande of nieuwe constructies, aan het huis of vrijstaand in de tuin. De CAMARGUE® serie is de meer uitgebreidere versie van Renson die 100 % maatwerk kan bieden en waarbij alle accessoires volledig geïntegreerd kunnen worden. Ervaar ultieme luxe met de Renson CAMARGUE®. Deze terrasoverkapping biedt niet alleen een extra stevige constructie, maar straalt ook pure elegantie uit. 

Verandaland installeert 2 modellen van de Renson CAMARGUE® serie:

  • CAMARGUE®: deze terrasoverkapping heeft een vast lamellendak dat je kunt kantelen om de hoeveelheid zonlicht en ventilatie te regelen.
  • CAMARGUE® SKYE®: deze terrasoverkapping wordt beschouwd als het neusje van de zalm onder de terrasoverkappingen. De CAMARGUE® SKYE® Heeft een dak met kantelbare én verschuifbare lamellen, waardoor je het dak volledig kunt openen voor maximale zon en ventilatie.

Specificaties CAMARGUE® terrasoverkappingen

Camargue

CAMARGUE®: De beste serie onder de terrasoverkappingen

De CAMARGUE® serie geeft je een open en tegelijk geborgen gevoel. Wanneer het moet, houden de dubbelwandige lamellen regen, sneeuw en wind met gemak tegen. Voor de gewenste zoninval kantel je de lamellen in de terrasoverkapping naar de ideale stand en op hete dagen kan de warme lucht zo makkelijk ontsnappen.

Deze terrasoverkapping is niet alleen erg functioneel, ze heeft ook heel strakke looks. Alle bedradingen, verankeringen en waterafvoeren zijn onzichtbaar weggewerkt. De mogelijkheden om te personaliseren zijn legio. 

Andere Renson series:

FAQ terrasoverkappingen

Een goed onderhouden terrasoverkapping kan tientallen jaren meegaan. De duurzame materialen en constructie zorgen ervoor dat de terrasoverkapping bestand is tegen diverse weersomstandigheden en slijtage.

Ja, terrasoverkappingen kunnen volledig gepersonaliseerd worden naar jouw wensen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, afwerkingen, en extra opties zoals geïntegreerde verlichting en zijdelingse afsluitingen.

Ja, terrasoverkappingen kunnen bijdragen aan energiebesparing. Door de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt te reguleren, kun je de temperatuur in aangrenzende ruimtes beter beheersen, wat kan helpen bij het verlagen van je energiekosten.

Terrasoverkappingen zijn ontworpen om onderhoudsarm te zijn. Regelmatig schoonmaken met water en een mild reinigingsmiddel is meestal voldoende om vuil en bladeren te verwijderen. Voor mechanische onderdelen wordt een periodieke inspectie aanbevolen.

Nee, je kunt je buitenmeubilair gewoon onder de terrasoverkapping laten staan, zelfs in de winter. De overkapping biedt voldoende bescherming tegen de elementen.

Het regenwater wordt afgevoerd via geïntegreerde goten die verbonden zijn met een regenafvoersysteem in de palen van de terrasoverkapping. Hierdoor blijft de ruimte onder de terrasoverkapping droog en comfortabel.

Absoluut! De zijdelingse afsluitingen beschermen je tegen alle weersinvloeden, waardoor je elk seizoen comfortabel onder je overkapping kunt genieten. 

Scroll naar boven

OFFERTE AANVRAAG