RENOVATIEZONDAG 2024 | Bezoek de toonzaal op 22/9 tussen 10:00 – 17:00. Meer info

Lamellen overkapping

Lamellen overkappingen (of lamellendaken) zijn de afgelopen jaren zeer populair geworden dankzij hun veelzijdigheid. Verandaland plaatst hoogwaardige overkappingen van de Renson AERO® serie om jouw buitenruimte om te toveren tot een stijlvolle en functionele leefomgeving.

lamellendak

Ijzersterke lamellen overkappingen

De voordelen van een lamellendak van Verandaland

Een lamellendak is een innovatieve, aluminium overkapping met verstelbare lamellen. Deze lamellen kunnen kantelen om de hoeveelheid zonlicht en ventilatie te regelen. Een lamellen overkapping biedt de perfecte balans tussen beschutting en openheid, en is ideaal voor elke buitenruimte.

Topkwaliteit van Renson

10 jaar garantie

Plaatsing in 1-2 dagen

Eindeloze personalisatiemogelijkheden

Één lamellen overkapping voor diverse weersomstandigheden

  • Regen: Dankzij de perfect aansluitende lamellen is je lamellendak volledig waterdicht. Regenwater wordt netjes afgevoerd via de goten en ingebouwde regenafvoer in de palen, waardoor jij heerlijk droog blijft tijdens een regenbui.
  • Winter: En maak je geen zorgen over je buitenmeubilair: zelfs in de winter kun je het gerust onder je overkapping laten staan. Geniet het hele jaar door van je tuin, ongeacht het weer!
  • Lente & zomer: De lamellen volgen de stand van de zon en herpositioneren zich constant doorheen de dag.
lamellen overkapping

Meer weten over onze lamellen overkappingen?

Lamellen overkappingen bieden ontelbaar veel personalisatiemogelijkheden. Neem contact op met één van onze specialisten om de lamellen overkapping te maken die past bij jouw tuin, jouw verwachtingen en de architectuur van jouw huis.

lamellenoverkapping

Langer genieten dankzij een lamellen overkapping

Ervaar het hele jaar door comfort met onze zijdelingse afsluitingen! Ze beschermen je tegen alle weersinvloeden, zodat je elk seizoen volop kunt genieten onder je lamelle overkapping. En het mooiste is: dit alles kan gewoon in je eigen tuin!

Wil je nog meer sfeer creëren? Integreer dan verlichting in je lamellendak en maak van elke avond een magisch moment.

Renson AERO® serie

Bij Verandaland werken we alleen maar met de beste kwaliteit en met merken waar we rotsvast in geloven. De Renson AERO® is een model van personaliseerbare lamellenoverkappingen dat perfect wordt geïntegreerd in bestaande of nieuwe constructies. De dakstructuur wordt één met de woning waardoor het architecturale plaatje 100% klopt. 

Verandaland installeert 3 modellen van de Renson AERO®:

  • AERO®: integreerbare overkapping met roterende lamellen, niet-openschuifbaar
  • AERO® SKYE®: geïntegreerde lamellen overkappingen met roterende en openschuifbare lamellen.
  • AERO® CANVAS: integreerbare overkapping op maat met vast dak (geen lamellen). 

Specificaties AERO® lamellendaken

AERO IN PLAT DAK
lamellendak specificaties

AERO®: Het beste model onder de lamellendaken

De Renson AERO® serie, bestaande uit de Renson AERO®, Renson AERO® SKYE® en Renson AERO® CANVAS, biedt geavanceerde oplossingen voor zonwering en bescherming tegen de elementen. Ze zijn ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. 

Je hebt een bestaande leefveranda en wenst een pergola in dezelfde stijl, maar je wilt kunnen spelen met lichtinval? Je wenst een lamellendak, maar met een klassieke sierlijst? Je wenst een lamellen overkapping, maar wenst graag een grotere oversteek rond om rond? Je wilt graag een openschuifbaar lamellendak?

De AERO® serie is hiervoor perfect. Een afmeting naar keuze? Een afwerking naar keuze? Een positionering naar keuze? Een persoonlijke stijl toevoegen? Alles kan – vraag naar onze mogelijkheden!

Andere Renson series:

FAQ lamellen overkappingen

Een goed onderhouden lamellen overkapping kan tientallen jaren meegaan. De duurzame materialen en constructie zorgen ervoor dat de overkapping bestand is tegen diverse weersomstandigheden en slijtage.

Ja, lamellenoverkappingen kunnen volledig gepersonaliseerd worden naar jouw wensen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, afwerkingen, en extra opties zoals geïntegreerde verlichting en zijdelingse afsluitingen.

Ja, lamellenoverkappingen kunnen bijdragen aan energiebesparing. Door de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt te reguleren, kun je de temperatuur in aangrenzende ruimtes beter beheersen, wat kan helpen bij het verlagen van je energiekosten.

Lamellenoverkappingen zijn ontworpen om onderhoudsarm te zijn. Regelmatig schoonmaken met water en een mild reinigingsmiddel is meestal voldoende om vuil en bladeren te verwijderen. Voor mechanische onderdelen wordt een periodieke inspectie aanbevolen.

Nee, je kunt je buitenmeubilair gewoon onder de overkapping laten staan, zelfs in de winter. De overkapping biedt voldoende bescherming tegen de elementen.

 

Het regenwater wordt afgevoerd via geïntegreerde goten die verbonden zijn met een regenafvoersysteem in de palen van de overkapping. Hierdoor blijft de ruimte onder de overkapping droog en comfortabel.

 

Absoluut! De zijdelingse afsluitingen beschermen je tegen alle weersinvloeden, waardoor je elk seizoen comfortabel onder je lamellendak kunt genieten. Bovendien kunnen de lamellen ook sneeuw en wind aan.

Scroll naar boven

OFFERTE AANVRAAG