RENOVATIEZONDAG 2024 | Bezoek de toonzaal op 22/9 tussen 10:00 – 17:00. Meer info

Pergola's

Stevige & praktische overkappingen, carports, terrasoverkappingen en lamellendaken

Een pergola in de tuin of aan een huis biedt een ideale oplossing voor het creëren van extra leefruimte en bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Een pergola kan de functionaliteit en esthetiek van je buitenruimte aanzienlijk verbeteren. Verandaland plaatst hoogwaardige overkappingen van de Renson om jouw buitenruimte om te toveren tot een stijlvolle en functionele leefomgeving.

Pergola's van Renson

Meer weten over onze pergola's?

Onze pergola’s bieden ontelbaar veel personalisatiemogelijkheden. Of je nu droomt van een moderne, strakke pergola of een rustieke, klassieke uitstraling, bij ons vind je precies wat je zoekt. Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij het ontwerpen en realiseren van de perfecte pergola die naadloos aansluit bij jouw tuin, jouw verwachtingen, jouw budget en de architectuur van jouw huis.
overkapping terras

Aluminium pergola's

De voordelen van een pergola van Verandaland

Een aluminium pergola is een elegante en duurzame toevoeging aan elke buitenruimte. Dankzij het gebruik van aluminium, dat bekend staat om zijn robuustheid en weerstand tegen weersinvloeden, biedt deze constructie jarenlang plezier zonder veel onderhoud. Aluminium pergola’s zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en afwerkingen, waardoor ze eenvoudig kunnen worden aangepast aan de esthetiek van jouw tuin of terras. Bovendien is aluminium licht van gewicht, maar toch sterk, wat de installatie vereenvoudigt en de structurele integriteit garandeert. Met een aluminium pergola creëer je een stijlvolle, schaduwrijke plek waar je optimaal van jouw buitenruimte kunt genieten.

Topkwaliteit van Renson

10 jaar garantie

Plaatsing in 1-2 dagen

Eindeloze personalisatiemogelijkheden

Prijs pergola's

De prijs van pergola’s varieert sterk, afhankelijk van grootte en ontwerp. Aluminium pergola’s kosten iets meer dan houten pergola’s, maar zijn duurzamer en onderhoudsarm. Voor grotere of op maat gemaakte pergola’s met extra functies en personalisatiemogelijkheden kunnen de kosten oplopen tot €5.000 of meer.

Overkapping renson

FAQ pergola's

Een goed onderhouden pergola kan tientallen jaren meegaan. De duurzame materialen en constructie zorgen ervoor dat de pergola bestand is tegen diverse weersomstandigheden en slijtage.

Ja, pergola’s kunnen volledig gepersonaliseerd worden naar jouw wensen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, afwerkingen, en extra opties zoals geïntegreerde verlichting en zijdelingse afsluitingen.

Ja, pergola’s kunnen bijdragen aan energiebesparing. Door de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt te reguleren, kun je de temperatuur in aangrenzende ruimtes beter beheersen, wat kan helpen bij het verlagen van je energiekosten.

Pergola’s zijn ontworpen om onderhoudsarm te zijn. Regelmatig schoonmaken met water en een mild reinigingsmiddel is meestal voldoende om vuil en bladeren te verwijderen. Voor mechanische onderdelen wordt een periodieke inspectie aanbevolen.

Nee, je kunt je buitenmeubilair gewoon onder de pergola laten staan, zelfs in de winter. De overkapping biedt voldoende bescherming tegen de elementen.

Het regenwater wordt afgevoerd via geïntegreerde goten die verbonden zijn met een regenafvoersysteem in de palen van de pergola. Hierdoor blijft de ruimte onder de overkapping droog en comfortabel.

Absoluut! De zijdelingse afsluitingen beschermen je tegen alle weersinvloeden, waardoor je elk seizoen comfortabel onder je pergola kunt genieten. 

Scroll naar boven

OFFERTE AANVRAAG