fbpx

Aanbouw

Aanbouw of uitbouw?

Een aanbouw en uitbouw zijn twee verschillende woorden en betekenen ook twee verschillende dingen. Toch worden deze twee vaak door elkaar gebruikt.
Een aanbouw is eigenlijk zoals het woord zegt een constructie die ‘aan’ het huis wordt gebouwd. Deze constructie wordt aan de gevel van het pand gebouwd. Er vindt geen uitbreiding plaats van de bestaande ruimte maar een volledige nieuwe constructie. Deze wordt vaak uitgerust met een deur zodat er een toegang is van de bestaande ruimte naar de nieuwe aangebouwde ruimte.
Bij een uitbouw wordt een bestaande ruimte uitgebouwd en wordt er dus geen nieuwe constructie opgezet. Het is hierbij ook mogelijk de grotere ruimte te onderbreken en te voorzien van een grotere doorgang of poort.

Bij verandaland zijn we gespecialiseerd in veranda’s waarbij een compleet nieuwe constructie wordt aangemeten. Deze uitbreiding van de woning heeft een platdak en is vaak voorzien van een lichtstraat. Waarom zou je hiervoor kiezen en niet voor een uitbouw en niet voor een aanbouw?
• Geniet van de juiste hoeveelheid licht
• De warmte is perfect te regelen
• Een veranda sluit esthetisch aan op je woning
• Je mag op het dak van je veranda staan voor onderhoudswerken
• Onze constructie sluit naadloos aan op elke woning

Klassieke veranda zijaanzicht buitenkant

klassieke veranda coeck vooraanzicht

Ook weten welke woonveranda bij jou past?

Wij geven je graag vrijblijvend informatie

Hoe kan mijn veranda er uit zien?

Hier vind je een mix van de stijlen die wij bij verandaland opleveren. Of je nu meer van klassiek, modern, romantisch of minimalistisch houdt, alles is mogelijk!

Aangepaste maatregelen

Onze showroom is vanaf 11 mei terug toegankelijk voor bezoek. Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. Wilt u bij ons langskomen dan vragen we u een afspraak in te plannen via het formulier.

Plan een afspraak

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland