fbpx

Veranda inspiratie. Waarom kiezen voor een veranda?

Moderne leefveranda gemaakt door Verandaland

Als je weinig ruimte hebt in je woning biedt een veranda als snel een goede oplossing. Of je nu kiest voor een klassieke veranda of één met een platdak in beide gevallen biedt deze extra ruimte aan je woning. Vaak wordt deze ruimte dan ook puur functioneel ingezet omdat de ruimte nodig is. Maar ook als je al voldoende ruimte hebt is een veranda een aanvulling en dus meerwaarde voor je woning. Om je een goed idee te geven wat de mogelijkheden zijn hebben we wat veranda inspiratie op een rij gezet.

Aanbouw woonkamer voor meer ruimte.

Iedereen is altijd op zoek naar meer ruimte en hoe heerlijk is het dan om deze ruimte aan je woonkamer te kunnen realiseren. Meer ruimte om je meubels het pronkstuk van je huis te laten zijn of om juist een speelplek te creëren voor de kinderen. Er zijn veel opties om je woonkamer uit te breiden zodat het hele gezin hiervan kan genieten.

Romantische veranda raamprofielen

Veranda aanbouw voor een leefkeuken

Bijzonder populair vandaag de dag is het realiseren van een echte leefkeuken door middel van een aanbouw. Wil jij ook een heerlijke grote keuken met gezellige tafel waar de hele familie met vrienden samen kan komen? Een veranda met als doel je keuken uit te breiden is dan een geweldige oplossing. Deze ruimte kan er voor zorgen dat je keuken en woning er in één keer helemaal anders uit ziet.

 klassieke leefveranda binnen woning

Veranda als een extra kamer

Misschien is zowel je keuken als je woonkamer al helemaal naar je wens en heb je hier geen extra ruimte meer voor nodig. De veranda kun je ook gebruiken voor het creëren van een extra ruimte. Wat denk je van een kantoorruimte die bij je woning betrokken is maar wel zodanig apart zodat je er rustig kunt werken.

 kantoor aan huis aanbouw

Ben je er klaar mee altijd afhankelijk te zijn van de openingstijden van de sportschool? Dan kun je ook een eigen sportruimte maken zodat je kunt sporten wanneer je maar wilt. En houd je van zwemmen? Dan kun je er natuurlijk ook je eigen zwembad van maken.

 

Veranda inspiratie en stijlen

Zo zijn er tal van veranda inspiratie ideeën in te zetten en deze hoeven dus niet allemaal traditioneel te zijn.

De veranda die je kiest moet natuurlijk wel passen in de stijl van je woning. Je kunt kiezen voor een klassieke veranda, deze heeft smal ogende raamprofielen, functionele afwerking en een sfeervolle lichtkoepel. Maar ook een romantische veranda is een optie, deze kenmerkt zich juist weer door fijne kruishouten en beeldige boogprofielen.

Heb je een strakke woning dan past een moderne veranda meer bij jouw stijl. Deze heeft grote schitterende glaspartijen met brede raamprofielen en ingewerkte afvoeren.

Waar jij ook voor kiest, in alle gevallen is het maatwerk. Wij denken graag met je mee wat het beste past bij jou, je interieur en je woning en helpen je dit te realiseren. Wil je meer weten? Wij zorgen dat de koffie klaar staat en kijken graag met je mee! Hier kun je contact met ons opnemen

 

 

Bezoek alleen op afspraak

Helaas zijn wij genoodzaakt ivm met covid-19 maatregelen om alleen nog maar te werken op afspraak. Deze kunt u gemakkelijk maken in onze online agenda.

Plan een afspraak

Na ontvangst van het afspraak verzoek sturen we je een e-mail, alleen hiermee is de afspraak bevestigd.

Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. 

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland