fbpx

Referenties

Over verandaland

Een veranda laten bouwen in een belangrijke keuze die je niet zomaar maakt. Alles moet kloppen. De kwaliteit, het gevoel en de service. Nu weten wij dat wij daar voor staan maar voor klanten is toch fijn om te horen hoe eerdere klanten over ons denken en hoe wij hen hebben geholpen met het bouwen van hun veranda. Allereerst het woord aan deze familie uit Izegem voor wie wij een klassieke veranda bouwden

“Verandaland werkt heel persoonlijk, en dat vonden wij echt een pluspunt.”

Klassieke veranda

Voor deze familie Nieuwpoort bouwden wij een klassieke veranda. Vaak horen wij van mensen dat het gevoel dat ze bij ons hebben doorslaggevend is om een veranda te laten bouwen door verandaland. Wij zijn enthousiast en staan voor 100% achter ons product. Dit willen we overdragen en het is heel fijn om te horen als dit bevestigd wordt doordat onze klanten ook een goed gevoel bij ons hebben.

“Bij Verandaland wist ik meteen dat ik goed zat. “

Romantische veranda

Voor deze familie Kuurne bouwden wij een romantische veranda. Het is belangrijk dat de stijl van de veranda aansluit bij de rest van de woning en het interieur. Misschien heb je hier zelf al ideeen over en anders denken we graag met mee. Er is vaak meer mogelijk voor de aanbouw dan je in eerste instantie verwacht. En als dan de prijs ook nog eens meevalt zoals deze familie ervaarde dan is dat extra mooi meegenomen.

“Voor ons was prijs-kwaliteit heel belangrijk, alsook de (na)service.”