fbpx

Referenties

Over verandaland

Een veranda laten bouwen in een belangrijke keuze die je niet zomaar maakt. Alles moet kloppen. De kwaliteit, het gevoel en de service. Nu weten wij dat wij daar voor staan maar voor klanten is toch fijn om te horen hoe eerdere klanten over ons denken en hoe wij hen hebben geholpen met het bouwen van hun veranda. Allereerst het woord aan deze familie uit Izegem voor wie wij een klassieke veranda bouwden

“Verandaland werkt heel persoonlijk, en dat vonden wij echt een pluspunt.”

Familie D uit Knokke

“héél, héél veel dank voor de bespreking van deze morgen ivm onze veranda en pergola.
Het definitieve plan is héél knap uitgevoerd, we kregen een foutloze, verhelderende, duidelijke technische uitleg met tal van goeie tips, gebaseerd op vele jaren ervaring en met  uiteindelijk na de bespreking een prachtig gevoel dat jullie elke te bouwen veranda heel minutieus bestuderen en uitvoeren. Alle denkwerk laten we nu met een gerust hart aan jullie over.

Voor ons was het een superieur gevoel dat we nu eindelijk het hoofdstuk ‘veranda’ kunnen loslaten en dit nu zonder zorgen kunnen toevertrouwen aan jullie firma.”

Klassieke veranda

Voor deze familie Nieuwpoort bouwden wij een klassieke veranda. Vaak horen wij van mensen dat het gevoel dat ze bij ons hebben doorslaggevend is om een veranda te laten bouwen door verandaland. Wij zijn enthousiast en staan voor 100% achter ons product. Dit willen we overdragen en het is heel fijn om te horen als dit bevestigd wordt doordat onze klanten ook een goed gevoel bij ons hebben.

“Bij Verandaland wist ik meteen dat ik goed zat. “

Romantische veranda

Voor deze familie Kuurne bouwden wij een romantische veranda. Het is belangrijk dat de stijl van de veranda aansluit bij de rest van de woning en het interieur. Misschien heb je hier zelf al ideeen over en anders denken we graag met mee. Er is vaak meer mogelijk voor de aanbouw dan je in eerste instantie verwacht. En als dan de prijs ook nog eens meevalt zoals deze familie ervaarde dan is dat extra mooi meegenomen.

“Voor ons was prijs-kwaliteit heel belangrijk, alsook de (na)service.”

Bezoek alleen op afspraak

Helaas zijn wij genoodzaakt ivm met covid-19 maatregelen om alleen nog maar te werken op afspraak. Deze kunt u gemakkelijk maken in onze online agenda.

Plan een afspraak

Na ontvangst van het afspraak verzoek sturen we je een e-mail, alleen hiermee is de afspraak bevestigd.

Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. 

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland