fbpx

Romantische veranda aan huis

Romantische veranda aan huis

Deze veranda aan huis trekt het tuingevoel naar binnen door het behouden van de ruwe muren van de bestaande woning.

We hebben hier een lange smalle lichtstraat gemaakt in deze romantische leefveranda. Een lichtstraat verlengt niet enkel de veranda, hij zorgt ook voor erg veel lichtinval in de veranda en woning. Ook zorgen ook de opperlichten afwerkt met bogen voor extra lichtinval. Er is gekozen voor een schuifraam om plaatsverlies te voorkomen. De panelen werden om deze zelfde reden onderaan de ramen geplaatst. Al laatste werd er een kleine oversteek voorzien met spotjes erin. Deze romantische veranda aan huis staat in Herseaux. Wij bouwen in nog veel meer veranda stijlen. In ons complete portfolio vind je een greep uit onze opleveringen over de jaren. Wees welkom in onze showroom in Waregem voor koffie en meer vrijblijvende informatie en advies.

Bezoek alleen op afspraak

Helaas zijn wij genoodzaakt ivm met covid-19 maatregelen om alleen nog maar te werken op afspraak. Deze kunt u gemakkelijk maken in onze online agenda.

Plan een afspraak

Na ontvangst van het afspraak verzoek sturen we je een e-mail, alleen hiermee is de afspraak bevestigd.

Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid laten we slechts 1 gezin per keer toe in onze showroom. 

Wij hopen je snel weer te zien

Team Verandaland