fbpx

Nieuws

Opendeurenweek september!

Van 19 september tot 25 september openen wij onze deuren extra voor u!  Kom de sfeer proeven van ons bedrijf en onze prachtige verandastijlen. En profiteer van onze speciale kennismakings- en najaarsacties deze week!

Wij verwelkomen u graag in onze showroom op:

19 september – 10u -17u
20 september – 10u -17u
21 september – 10u -17u
22 september – 10u -17u
23 september – 10u -20u
24 september – 10u -17u
25 september – 10u -17u

Of maak een afspraak in onze online agenda.

We zien jullie graag weer!

Onze showroom is vanaf 11 mei terug toegankelijk voor bezoek. Wees gerust : wij volgen alle maatregelen nauwkeurig op. Zo worden alle tafels na een bezoek in onze toonzaal ontsmet. Wilt u verzekerd zijn van een rustige rondleiding in een hygiënische omgeving maak dan een afspraak in onze online agenda.

Wij verwelkomen jullie heel graag terug ! Tot binnenkort !

Buitenkant veranda

Exterieur

In ons eigen atelier in Waregem maken we jouw veranda helemaal op maat en naar wens. Echt handwerk en vakwerk kenmerkt de kwaliteit waar wij voor staan. Van alle grondwerken tot het plaatsen van de veranda - wij garanderen een zorgzame uitvoering

binnenkant woonveranda

Interieur

Wij kunnen het gehele traject van A to Z uit handen nemen. Wij kunnen desgewenst ook de interieur verzorging op ons nemen zoals plakwerken, parket, vloeren, binnen- en buitendecoratie. Maar ook verwarming of juist aircondition, verlichting en zelfs meubelen

Waarom Verandaland?

Alles begint met jouw verhaal, jouw wens. Daarom beschikken we over een geweldig luisterend oor. We houden van familiaal contact en wederzijds respect. Zo lig je ons nauw aan het hart en zullen we je binnen 10 jaar nog steeds met je voornaam weten aan te spreken. Kom je bij ons op bezoek? Dan kom je voor een deel thuis.

  • + 20 jaar ervaring
  • Een eigen atelier
  • Pakken het project van A tot Z voor je op
  • Een bedrijf met familiegevoel

1. Is een gesprek vrijblijvend?

Jazeker. Wij maken graag kennis met de klant en uiteraard is dat vrijblijvend. Wij horen graag de wensen en informeren je over de mogelijkheden.

2. Hebben jullie ook een showroom?

Wij hebben in Waregem een toonzaal in een reële situatie en binnen in een gebouw. Bij ons kijken is echt ervaren hoe de veranda eruit komt te zien en voelt.

3. Welke stijl past bij mij?

Welke stijl er bij je past hangt helemaal af van je smaak. Uiteraard adviseren we daar graag in en gaan we met je in gesprek wat er het beste bij je past.

4. Kunnen jullie ook bij mij thuis komen?

Uiteraard. Op die manier kunnen we meteen zien wat de mogelijkheden zijn met de woning.

Je eigen veranda stijl opmaken?

Al een idee voor je veranda? Gebruik dan onze configurator om zelf je ontwerp uit te proberen. Maak deze helemaal naar jouw stijl. Uiteraard kunnen wij je weer verder helpen.

Configurator

 

Ook alles weten over veranda’s?

[mc4wp_form id=”5656″]