fbpx

Nieuws

Brengen jullie een beetje kleur in onze dagen ?

Ons team werkt momenteel thuis verder aan uw droomproject. Onze thuisbureaus kunnen wel wat opfleuring gebruiken vonden wij…

Wij zijn heel fier op al onze werknemers die er ieder op hun manier het allerbeste van maken en er alles aan doen waar mogelijk om nog steeds dag in en dag uit te strijden voor de mooiste leefveranda’s.

Graag laten we de schaduw verdwijnen door zoveel mogelijk kleur te brengen in ieders werkdag en daarom hebben we 3 kleurplaten gemaakt die je hieronder kunt downloaden. Kleuren alle kleine handjes onze kleurplaten in? Wij zorgen ervoor dat ze uitgehangen worden op onze
allermooiste ere-muur. Iedere kleine helper krijgt achteraf van ons ook een klein geschenkje toegestuurd..

Bedankt en hopelijk tot snel!

Team Verandaland

Kleurplaat 1 

Kleurplaat 2

Kleurplaat 3

 

COVID-19

Wij bij Verandaland nemen onze verantwoording om verdere verspreiding van het COVID-19 (Corona) virus tegen te gaan, dit neemt niet weg dat wij nog steeds de service willen garanderen die je van ons gewend bent.

Onze vestiging in Waregem is nog steeds bereikbaar op de tijden je van ons gewend bent en voor vragen kun je bij ons terecht per e-mail of telefoon.

Deze maatregelen gaan van start vanaf maandag 16 maart en duren in eerste instantie tot 3 april.

Bedankt voor het begrip

Wij zijn gewoon te contacteren

En wel heel speciale actie…

Wij hebben een wel heel bijzondere actie: Vanaf de start van Batibouw tot en met onze open deuren dagen ontvang je 6% korting op al onze artikelen. Van profiel tot afwerking, van veranda tot gordijnen, de komende maand is het wel heel verstandig om eens langs te komen. En ondanks alle gemoederen rond corona is het nog steeds mogelijk om contact met ons op te nemen en te profiteren van deze aanbieding.

 

Buitenkant veranda

Exterieur

In ons eigen atelier in Waregem maken we jouw veranda helemaal op maat en naar wens. Echt handwerk en vakwerk kenmerkt de kwaliteit waar wij voor staan. Van alle grondwerken tot het plaatsen van de veranda - wij garanderen een zorgzame uitvoering

binnenkant woonveranda

Interieur

Wij kunnen het gehele traject van A to Z uit handen nemen. Wij kunnen desgewenst ook de interieur verzorging op ons nemen zoals plakwerken, parket, vloeren, binnen- en buitendecoratie. Maar ook verwarming of juist aircondition, verlichting en zelfs meubelen

Waarom Verandaland?

Alles begint met jouw verhaal, jouw wens. Daarom beschikken we over een geweldig luisterend oor. We houden van familiaal contact en wederzijds respect. Zo lig je ons nauw aan het hart en zullen we je binnen 10 jaar nog steeds met je voornaam weten aan te spreken. Kom je bij ons op bezoek? Dan kom je voor een deel thuis.

  • + 20 jaar ervaring
  • Een eigen atelier
  • Pakken het project van A tot Z voor je op
  • Een bedrijf met familiegevoel

1. Is een gesprek vrijblijvend?

Jazeker. Wij maken graag kennis met de klant en uiteraard is dat vrijblijvend. Wij horen graag de wensen en informeren je over de mogelijkheden.

2. Hebben jullie ook een showroom?

Wij hebben in Waregem een toonzaal in een reële situatie en binnen in een gebouw. Bij ons kijken is echt ervaren hoe de veranda eruit komt te zien en voelt.

3. Welke stijl past bij mij?

Welke stijl er bij je past hangt helemaal af van je smaak. Uiteraard adviseren we daar graag in en gaan we met je in gesprek wat er het beste bij je past.

4. Kunnen jullie ook bij mij thuis komen?

Uiteraard. Op die manier kunnen we meteen zien wat de mogelijkheden zijn met de woning.

Je eigen veranda stijl opmaken?

Al een idee voor je veranda? Gebruik dan onze configurator om zelf je ontwerp uit te proberen. Maak deze helemaal naar jouw stijl. Uiteraard kunnen wij je weer verder helpen.

Configurator

Ook alles weten over veranda’s?

[mc4wp_form id=”5656″]

Aangepaste maatregelen

Voor ieder zijn veiligheid nemen wij onze verantwoording om verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Omdat we onze service willen waarborgen blijven wij open voor contact. U kunt ons dagelijks telefonisch of per e-mail bereiken.

 

Om ons leven weer wat kleur te geven hebben hebben we een kleurplaten actie. Doen jullie ook mee?

 

Deze maatregelen gaan van start vanaf maandag 16 maart en duren in eerste instantie tot 3 april.

Wij wensen je een goede gezondheid en hopen je snel weer te zien

Team Verandaland