Futura veranda

Onze nieuwste model, de Futura-veranda, vertegenwoordigt het verandamodel van de toekomst. Stalen ramen en deuren, een fijne stalen lichtstraat en een vlakke lichtstraat zorgen voor stoere uitstraling en toch veel warmte. Deze nieuwste veranda biedt de mogelijk om te werken met aluminium aan de buitenkant en hout van binnen.

Wij zijn bij verandaland gespecialiseerd in aluminum constructies. Om deze nieuwe soort veranda te creëren besloten we onze krachten te bundelen met miniflat uit Antwerpen. Miniflat biedt een ruim aanbod aan materialen en door deze samenwerking kunnen wij nog meer op verschillende wensen inspelen zoals stalen constructies en de combinatie van hout en aluminium.

Door gebruik te maken van deze hoogwaardige materialen van miniflat en de materialen en kennis van Verandaland kun je binnenkort ook zo’n prachtige veranda aan of bij je woning hebben. Op ons terrein van Verandaland hebben wij een voorbeeld staan van deze prachtige nieuwe veranda. Wij nodigen je graag uit voor een afspraak om de sfeer van de Futura te komen proeven!

Uiteraard is het altijd het vakmanschap van Verandaland dat wordt aangeboden : wij maken én plaatsen de constructies, met de materialen van miniflat (voor de futura, dan ).

Ben je er niet helemaal uit welke stijl nu het beste bij jou en je woning past? Onze architect en interieur vormgever staan je graag bij!

Ook weten of een klassieke veranda bij jou past?

Wij geven je graag vrijblijvend informatie

Woonveranda in futura stijl

Een leefveranda of woonveranda is mooie uitbreiding van je woning. Je kunt een veranda gebruiken als extra kantoor maar ook als uitbreiding van je woonkamer of keuken. Maar je kunt de veranda ook los bouwen zoals bij in bovenstaand geval gedaan hebben. Op die manier heb je een inspiratie ruimte, kantoor of atelier binnen het bereik van je eigen woning. Waar je ook voor kiest het is belangrijk om de juiste stijl te vinden. De stijl die je mooi vindt en die bij je woning past. Bij verandaland bieden we 5 verschillende stijlen. Deze stijlen zijn klassiek, minimalistisch, futura, modern of romantisch. Iedere stijl heeft zijn eigen afwerking en kenmerken. Weet je niet welke stijl het beste bij jou of bij jouw woning passen? Wij helpen je graag op weg.

Meer weten over onze veranda's?

Woonveranda in futura stijl

Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Verandaland bezoeken? Let op

Vanaf vandaag zijn de infrastructuurwerken van start gegaan aan de op- en afritten van de E17 in Waregem. Verandaland bereiken ? Zie hieronder.  
 

Anzegemseweg 8  – te bereiken via de Eugene bekaertlaan of via de Flanders Fieldweg.  Wij adviseren: GPS uit en onderstaande kaart volgen.