fbpx

Agenda

Opendeurendagen 17-03/18-03 & 24-03/25-03

In het weekend van 17 & 18 maart en het weekend van 24 & 25 maart openen wij in Waregem onze deuren. Bezoek onze showroom veranda’s voor het echte gevoel.

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de vernieuwing van onze showroom. Daarbij hebben wij onze nieuwste aanwinst toegevoegd aan onze showroom: de minimalistische veranda. Maar onze minimalistische veranda is niet de enige stijl, ook wie van landelijk modern of klassiek houdt kan zich bekoren. Bij ons in Waregem vind je de enige echte showroom in de vorm van veranda’s, de enige manier om het echte gevoel te ervaren. Wij willen graag ons verandagevoel met je delen en staan allemaal voor je klaar voor meer informatie, uiteraard met een lekker hapje en een drankje.

Heeft u ons bezocht op Batibouw? Dan bent u vast op hoogte van de mooie acties die we tijdens deze dagen voerden. Tijdens onze opendeurendagen kun je nog gebruik maken van deze actie!

Van 13.00 – 17.00 zijn wij geopend deze weekenden.

Vragen over de opendeurendagen of een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Vragen voor ons?

Wij geven je graag vrijblijvend informatie

Je eigen veranda stijl opmaken?

Al een idee voor je veranda? Gebruik dan onze configurator om zelf je ontwerp uit te werken. Vanaf hier kunnen wij je weer verder helpen.

Configurator

Laatste nieuws

[mc4wp_form id=”5656″]

Kom naar onze opendeurdagen in Waregem

19 september tot 25 september