30 jaar ervaring als verandaspecialist

Veerle Van Damme
Veerle Van Damme
2022-03-13
Via Bobex in contact gekomen met Verandaland. Duidelijke, volledige offerte en zeer vriendelijk ontvangst en behandeling van ons dossier.
Olivier Leus
Olivier Leus
2021-10-02
Top veranda’s!!!
Johan De Cock
Johan De Cock
2021-08-07
Perfect afgewerkt en alles op tijd zoals afgesproken.
eddy bonte
eddy bonte
2021-06-16
In 2006 een veranda gebouwd met Verandaland, zeer tevreden, deze is na reeds 15j nog steeds in goeie staat. Zeer professionele aanpak en afwerking tot in de kleine puntjes, een echte aanrader. Els & Eddy Bonte Diksmuide
Manuela de Hoog
Manuela de Hoog
2021-05-16
Zeer tevreden!
Wendy Caryn
Wendy Caryn
2021-04-23
Je krijgt er uitgebreid, duidelijke informatie op alle vlakken en het wordt geïllustreerd met concrete voorbeeld. Het wordt er persoonlijk als individu behandeld zonder de gekende verkoopspraatjes. Dit zorgt heel snel voor een vertrouwensband. En het is een Belgisch (onderdelen) produkt... 😁.

Waarom Verandaland?

Alles begint met jouw verhaal, jouw wens. Daarom beschikken we over een geweldig luisterend oor. We houden van familiaal contact. Wij zijn een familiaal bedrijf, zonder familie van elkaar te zijn. Zo lig je ons nauw aan het hart en zullen we je binnen 10 jaar nog steeds met je voornaam weten aan te spreken. Kom je bij ons op bezoek? Dan kom je voor een deel thuis.

Video afspelen

Het familiegevoel van thuis

Voor het échte buitengevoel. Wij zijn de enige verandalist met een buitenshowroom, die hele projecten oppakt van A tot Z en ook nog eens 100% Belgisch is! 

Realisaties van Verandaland

Scroll naar boven
Scroll naar top

OFFERTE AANVRAAG

Bezoek ons van 7 t.e.m. 15 oktober op Bis in Flanders Expo in Gent en ga met hopen inspiratie, informatie en offertes naar huis.

Mail ons voor tickets. Tot daar!